Arctic Quick Charger 8000

Hurtiglading av opptil fem nettbrett eller telefoner

av #Diverse #Arctic
10.0

Med Arctic Quick Charger 8000 slipper du å lete huset rundt etter en lader. Sett den i stikkontakten, så har du en fast ladestasjon til opptil fem telefoner eller nettbrett.

Fire av USB-portene har «smart-charging». Det vil si at de registrerer hva slags enhet som er koblet til og sørger for å lade den så raskt som mulig. Jeg koblet et nettbrett til en av portene, og den ble fulladet nesten like raskt som med originalladeren.

USB-porten lengst til venstre kan lade enhetene ekstra raskt hvis de er utstyrt med Snapdragon-brikkesett, og det er tilfellet for mange Android-telefoner. Vi klarte å lade en Nexus 6P-telefon på omtrent samme tid som med originalladeren, og raskere enn når vi koblet den til en av de øvrige portene i laderen. Har du iPhone, må du nøye deg med å bruke en av de fire vanlige portene.

Arctic-laderen er så kompakt at den godt kan tas med i kofferten når du skal på tur, slik at du slipper å dra på flere ladere. Den kan også kobles til for eksempel amerikanske stikkontakter ved hjelp av en vanlig reiseadapter, men den må i så fall kjøpes i tillegg.

 

Fås kjøpt hos:<a href="https://www.netonnet.no/art/telefon-og-gps/mobiltilbehor/laderdatakabel/vegglader/arcticcooling-homeusbcharger8a/216531.11543/

Konklusjon

Arctic-laderen er en praktisk løsning hvis man har flere mobile enheter som ofte må lades.

Spesifikasjoner

Merke
Arctic
Produkttype
Lader
Mål
11,6 x 15,1 x 3,6 cm
Vekt
180 gram
Tilkobling
5 USB-porter
Annet
Leverer totalt 8000 mAh