BenQ Zowie Vital

BenQ Zowie Vital

Enkelt lydkort gir betydelig bedre pc-lyd

av #Diverse #BenQ
8.6

Hvis du vil ha bedre lydkvalitet og mindre støy når du spiller musikk på pc-en, er det mye å hente på å kjøpe et eksternt USB-lydkort som BenQ Zowie Vital. Med det kan du nyte musikk i HiFi-kvalitet på datamaskinen. Lydbildet er flott og har god detaljgjengivelse uansett sjanger. Volumet når atskillige decibel over det du får fra maskinens integrerte lydkort, uten forvrengning.

Zowie Vital kobles til en bærbar eller stasjonær pc ved hjelp av en vanlig USB-port og krever ingen ekstra strømforsyning. Deretter kan du koble til høyttalere og hodesett, eller en vanlig hodetelefon, via tre minijack-utganger.

Det minimalistiske lydkortet har ingen fysiske kontrollknapper, før du kobler den til pc-en. Da lyser det opp to sett med knapper på overflaten, og med disse kan du blant annet regulere volum, bass og diskant. Du kan også velge om lyden skal sendes til en hodetelefon eller høyttaler, og du kan låse alle knappene. Det er praktisk for eksempel på en fest eller hvis du har lydkortet i en veske mens det er i bruk. Det fungerer fint så lenge du husker å gjøre deg ferdig med innstillingene før du låser knappene.

BenQ Zowie Vital finner du på prisjakt.no.

 

 

Konklusjon

Prisen er høy, men BenQ Zowie Vital gir et kraftig løft av lydkvaliteten på de pc-ene vi brukte i testen. Forbedringen er hørbar selv med billige hodetelefoner og høyttalere.

Spesifikasjoner

Merke
BenQ
Produkttype
USB-lydkort
Mål
10,1 x 6,5 x 2,1 cm
Tilkobling
USB