Blue Snowball iCE

Blue Snowball iCE

USB-mikrofon for lydopptak i høy kvalitet.

av #Diverse #Blue
8.0

Hvis du er lei av dårlig lyd på øret når du tar opp med mikrofonen i pc-en, bør du skaffe deg et bedre alternativ – for eksempel Snowball iCE. Det utradisjonelle runde utseendet gjør det litt morsommere å ta opp lyd på pc-en, enten du legger på kommentarer i en hjemmevideo, synger, spiller gitar, lager podkaster, spiller dataspill eller bare vil snakke med andre via Skype.

Det er lett å komme i gang. Mikrofonen kobles ganske enkelt til en USB-port på maskinen. Du behøver ikke å installere drivere, men må bruke et eget program for å ta opp og lagre lyden fra mikrofonen. Det følger ikke med noe slikt program, men du kan bruke et hvilket som helst lydprogram, for eksempel gratisprogrammet Audacity.

Sammenlignet med den innebygde mikrofonen i datamaskinen, får du et mer detaljert og nyansert opptak. Mikrofonen tar opp hele veien rundt – 360 grader – så den kan godt brukes til Skype-konferanser eller i øvningslokalet hvis du spiller i et band.

For denne prisklassen er det imponerende lite bakgrunnsstøy i opptakene, og det største problemet er at lydnivået på opptakene er litt for lavt. Vi savner også en på/av-knapp, slik at man slipper å koble fra USB-kabelen for å slå av utstyret.

Blue Snowball iCe finner du blant annet via Prisjakt.

Konklusjon

Mikrofonen Blue Snowball iCe leverer lave, men gode opptak uten for mye av den irriterende bakgrunnsstøyen som kjennetegner billige hodesett og mikrofoner.

Spesifikasjoner

Merke
Blue
Produkttype
Mikrofon
Vekt
460 gram
Tilkobling
USB 2.0