CREATIVE SOUND BLASTERX G5

Creative Sound BlasterX G5

God lyd i lommeformat

av #Diverse #Creative
8.0

Det er ingen grunn til å nøye seg med middelmådig lyd fra en bærbar pc. Creative Sound BlasterX G5 er et bærbart lydkort med hodetelefonforsterker i en bedre kvalitet, og det du trenger av inn- og utganger.

Det er enkelt å koble til maskinen med en vanlig USB-kabel, men du må selv sørge for å laste ned de nødvendige programmene fra hjemmesiden til Creative for å kunne utnytte lydkortets spesielle egenskaper. Én av disse er virtuell 7.1 Surround Sound, som betyr at du kan få opplevelsen av lyd fra alle bauger og kanter i film og spill. Du kan opprette tre forskjellige profiler med individuelle lydinnstillinger for ulike spill, filmer og musikksjangrer. Deretter er det bare å trykke på ”Profile”-knappen på lydkortet for å velge den best egnede lydprofilen. Du oppnår en klar forbedring av lydkvaliteten med Sound BlasterX G5 sammenlignet med det integrerte lydkortet i en bærbar pc.

På motsatt side av boksen er det en USBport der du kan koble for eksempel en mus . Du unngår altså å legge beslag på en USB-port når du kobler til Sound BlasterX G5. Derimot blir batteritiden i den bærbare en del kortere. Sound Blaster X G5 bruker nemlig mye strøm. Prisen for bedre lyd er grei nok, men det finnes gode alternativer hvis du klarer deg uten 7.1 Surround Sound.

Konklusjon

Med dette lille lydkortet kan du gi lydkvaliteten på datamaskinen
et hørbart løft.

Spesifikasjoner

Merke
Creative
Mål
11,0 x 7,4 x 2,2 cm
Vekt
145 gram
Tilkobling
Micro-USB, lydinngang, lydutgang (3,5 mm), hodetelefon, mikrofon
Annet
120 dB (DAC)