EPSON EH-TW5210

EPSON EH-TW5210

300 tommers underholdning

av #Diverse #Epson
9.0

PProjektoren EH-TW5210 fra Epson er en flott hjemmeprojektor med myke kurver og en diskré formgivning som gjør at den vil passe de fleste steder.

Oppsettet er heller ikke spesielt komplisert: Pakk den ut, slå den på og dermed er den klar til bruk. Nå kobler du til en signalkilde, og da kan du velge mellom USB-inngang (vanlig 2.0 og mini 2.0), VGA inn, HDMI (to stk.) og en komposittinngang. Det er ikke en gang nødvendig å justere fokus når du er ferdig med oppsettet – det gjør projektoren helt av seg selv. Det er likevel mulig å overstyre automatikken og justere fokus manuelt, men det var det aldri behov for i testen.

De fleste funksjonene er tilgjengelige på toppen av projektoren, men du behø¬ ver ikke å reise deg opp for å nå den. Fjernkontroll er nemlig inkludert, og den gjør det mulig å styre alle funksjoner. Projektoren leverer et skarpt og fint bilde i Full HD med utrolig gode detaljer, uansett hvor stort eller lite bildet er.

Projektoren leverer bilder på opptil 300 tommer. Er det ikke mulig å projisere bildet vinkelrett på lerretet, kan bildet rettes opp inntil 30 grader. Det eneste vi savner, er litt bedre lysstyrke, slik at rommet ikke må mørklegges.

Konklusjon

En meget god projektor som gir et flott bilde og mange spennende muligheter.

Spesifikasjoner

Merke
Epson