Philips Hue Motion Sensor

Philips Hue Motion Sensor er en bevegelsessensor til Philips Hue-systemet. Den kan brukes til å tenne lyset automatisk.

av #Diverse #Philips
10.0

Philips har fått mye skryt for det smarte belysningssystemet Hue, og det har de fortjent. Med en såkalt bridge som samlingspunkt kan du styre de spesielle lyspærene, og dermed hjemmebelysningen, fra en smarttelefon eller pc. Philips Hue Motion Sensor er det nyeste tilskuddet i Hue-systemet. Motion Sensor er en enkel, trådløs og batteridrevet bevegelsessensor som du setter opp ved inngangen til et rom. Deretter kan du velge hvilke lamper som skal tennes når den registrerer bevegelse.

Oppsettet av sensoren er utrolig enkel. Vi startet Hue-appen fra en smarttelefon med Android, trykket på en knapp for å legge til en ny enhet, så fant appen sensoren og la den til det øvrige Hue-oppsettet – helt av seg selv. Hvis bare alle produkter hadde vært like brukervennlige. Som standard er sensoren satt opp slik at den slår på lampene på full styrke i tidlige kvelsdstimer, mens den velger en mer dempet belysning hvis den registrerer aktivitet når mørket har falt på. Det er smart, og du kan selvfølgelig velge og justere dette selv fra appen. Du kan også definere de forskjellige tidspunktene for de respektive lysnivåene.

Motion Sensor har integrert lyssensor, slik at lyset ikke tennes på dagtid – selv om du går gjennom rommet – men det krever dessverre den nyeste bridge-versjonen fra Philips. Har du et eldre Hue-system, må du derfor regne med en ekstrakostnad på 479 kroner i tillegg til prisen for sensoren.

 

Her finner du den beste prisen.

Konklusjon

Her leverer Philips en nærmest perfekt utvidelse til det allerede velfungerende Hue-systemet. Nå behøver du ikke lenger å trykke på lysbryteren for å slå på lyset.

Spesifikasjoner

Merke
Philips
Produkttype
Bevegelsessensor
Mål
5,5 x 5,5 x 2 cm
Tilkobling
Trådløs tilkobling til Hue Bridge
Annet
Bruker 2 stk. AAA alkaliske batterier (inkludert)