Club Ultra Smart Docking Station

Sensevision Club Ultra Smart Docking Station

Dokkingstasjon med mange USB 3.0-porter, tilkoblinger til eksetrn skjerm samt inn- og utganger for mikrofon og hodetelefoner.

av #Diverse #Sensevision
8.0

Det er gjerne et begrenset antall porter og tilkoblingsmuligheter på en bærbar pc, men det løser man lett med en dokkingstasjon. Den nye dokken fra Sensevision har flere funksjoner enn vi er vant til. Den kobles til en pc via USB 3.0 og gir dermed tilgang til en USB-hub med hele fem USB 3.0-porter. Som om ikke det var nok, har den også utganger for ekstern skjerm via HDMI, DVI og VGA, og det er en virkelig smart løsning at tilkoblingen skjer via den samme USB-kabelen som du allerede har koblet til maskinen. Det samme gjelder nettverksporten og minijack-kontaktene for hodesett og mikrofon. Alt skjer via den samme USB-kabelen – praktisk og veldesignet.

Dokken er et par centimeter høy og beregnet på en plassering under og bak den bærbare maskinen, slik at sistnevnte løftes litt i bakkant. Vi testet dokken sammen med HP Envy 15-as004no (som du kan lese mer om her i Testsonen), og man skulle nesten tro at dokken er laget spesielt med tanke på denne maskinen. Bredden er omtrent den samme som en 15-tommers bærbar, og det er mer behagelig å skrive når tastene er hevet en smule.

Det var likevel ikke helt uproblematisk å installere dokken. Vår bærbare hadde ikke cd-stasjon, og dermed måtte vi først kopiere innholdet på den medfølgende cd-en over på en minnepinne. Selv om vi deretter valgte å installere drivere for Windows 10, fungerte ikke installasjon og tilkobling av eksterne skjermer. Til slutt måtte vi ut på nettet og finne nye drivere selv, før vi fikk det hele til å fungere.

 

 

Her finner du aktuell pris

Konklusjon

Virkelig praktisk dokkingstasjon, men installasjonen var unødvendig kranglete fordi de medfølgende driverne ikke fungerte.

Spesifikasjoner

Merke
Sensevision
Produkttype
Dokkingstasjon
Mål
37 x 4,9 x 2,4 cm
Tilkobling
5 x USB 3.0, HDMI, VGA, DVI, 2 x minijack, nettverkskontakt