TomTom GO 5200

TomTom Go 5200

Intelligent GPS med Wi-Fi.

av #Diverse #TomTom
9.4

Har du en tradisjonell GPS for bilbruk, kjenner du også plunderet med å koble den til en pc for å oppdatere kart. Det slipper du med TomTom Go 5200. Den har nemlig innebygget WiFi, slik at den kan oppdateres så snart den er koblet til et trådløst nettverk. Du kan oppdatere kart, trafikkinformasjon og fotobokser uten ekstra kostnader i hele apparatets levetid.

TomTom Go 5200 har en skjerm på fem tommer og plass til simkort for oppdateringer i sanntid. GPSen er stemmestyrt og kan lære kjørevanene dine og forutsi målet for reisen. Du får automatisk hjelp til å unngå trafikkork, og du får beskjed når du nærmer deg et fartskamera eller en kø, slik at du kan senke farten i tide.

Med appen MyDrive kan du bruke mobiltelefonen til å planlegge ruter, opprette favorittsteder og undersøke trafikkforholdene før du setter deg bak rattet og tråkker på gassen. Det er enkelt å overføre informasjonen til GPSen. Du kan svare på og foreta anrop, og du kan la GPSen lese tekstmeldinger høyt. Du kan også bruke stemmestyring til å søke etter for eksempel nærmeste bensinstasjon eller spisested.

 

Hjemmesiden til TomTom:

hwww.tomtom.com

 

+ Oppdateringer via Wi-Fi

+ Livstidsoppdateringer av kart- og trafikkdata

+ Kan lese meldinger fra telefonen

– Høy pris

Konklusjon

TomTom Go 5200 har alt du trenger, uansett hvor du skal. WiFi gjør det til en enkel sak å oppdatere kart- og trafikkdata, men prisen er høy.

Spesifikasjoner

Merke
TomTom
Produkttype
5" stemmestyrt GPS med WiFi
Tilkobling
MicroUSB, Wi-Fi, Bluetooth
Annet
16 GB minne (kan utvides med microSD-kort), livstidsoppdateringer av kart- og trafikkdata.