TomTom Runner 2 Cardio + Music

TomTom Runner 2 Cardio + Music

GPS-klokke med mange funksjoner for løping, sykling, svømming og andre aktiviteter.

av #Diverse #TomTom
8.8

Synes du dørstokkmila er tung å overvinne, så kan musikk på øret, varierte treningsprogrammer og presis registrering av aktivitetene være sterkt motiverende. Det er blant annet disse mulighetene du får med Runner 2 Cardio + Music fra TomTom.

Du får altså mye mer enn en løpetur. Klokken måler pulsen på håndleddet slik at du kan trene i forskjellige pulssoner under for eksempel spurt-, fettforbrennings- og utholdenhetsfaser. Du kan bruke klokken til løping, sykling, svømming, på tredemølle og på treningssenteret. Den lille skjermen gir hele tiden full oversikt over distanse, tempo, tid og kaloriforbrenning.

Dessuten har klokken plass til over 500 sanger, og dermed slipper du å ta med telefon eller en egen mp3-spiller for å høre på musikk. Forutsetningen er at du har et sett trådløse hodetelefoner som kan ta imot lyden via Bluetooth.

Du bør oppdatere Runner 2 før du tar det i bruk. Det gjør du med pc-programmet TomTom MySports, der du også slår på aktivitetsmålingen. I nettleseren kan du se detaljer fra treningen og blant annet se løpe- eller sykkelruten på et kart, komplett med høydeforskjeller, tempo og kaloriforbrenning. Du kan også installere MySports-appen, slik at du kan se aktivitetene på en mobiltelefon via Bluetooth.

Du navigerer i innstillingene på klikken med en knapp som er plassert rett under skjermen. Knappen virker som en styrespak, og det fungerer fint – mye bedre enn hvis du skulle styrt en trykkfølsom skjerm med svettevåte fingre.

De mange smarte funksjonene går ut over batteritiden. Det følger med en liten lader som bare passer til Runner 2. For å bruke den, må du skille selve klokken fra remmen, som for øvrig fås kjøpt i forskjellige farger. Remmen kan tilpasses både små og store håndledd.

TomTom Runner 2 Cardio + Music finner du på for eksempel Prisjakt.

Konklusjon

Stort utvalg av funksjoner og presise målinger gjør denne sportsklokken til en attraktiv treningskamerat. Batteritiden er imidlertid kort hvis du bruker mange funksjoner på én gang.

Spesifikasjoner

Merke
TomTom
Produkttype
GPS-ur
Mål
2,2 x 2,5 cm (skjermstørrelse)
Vekt
50 gram
Tilkobling
USB, bluetooth
Annet
Pulsmåler, distanse, tid, kaloriforbrenning