Arctic P324 Bluetooth Headset

Hodetelefon med et beskjedent ytre, men god lydkvalitet.

av #Hodetelefoner og hodesett #Arctic
8.2

Denne hodetelefonen fra Arctic er et godt alternativ hvis du er ute etter lyd til treningen. Den sitter godt og behagelig fast på hodet, klemmer ikke på ørene og koster ikke en formue.

Viktigst er likevel lyden som gir god tyngde både til musikk og podkaster. Hodetelefonen gir også nok volum til å overdøve trafikkstøy når du løper eller Radio Norge på treningssenteret. Lydkvaliteten er ikke på noen måte god nok til kritisk lytting i sofakroken, men holder fint til trening og transport.

Hodetelefonen betjenes med fem knapper på høyre øreklokke, og det er lett å finne dem når man har brukt dem noen ganger. Man kan skru lyden opp og ned og hoppe frem og tilbake i spillelisten eller albumet. Knappen i midten fungerer som start og stopp, men brukes også til å opprette Bluetooth-forbindelsen. Hodetelefonen har lett for å koble seg til andre enheter – og det er slett ikke noen selvfølge når det gjelder Bluetooth-produkter.

Hodetelefonene finner du her

Konklusjon

God lyd, behagelig ergonomi og en rimelig pris. Dette er et opplagt valg hvis du er ute etter en hodetelefon til trening og den daglige jobbreisen.

Spesifikasjoner

Merke
Arctic
Frekvensområde
18 Hz – 22 kHz
Batteritid
15–20 timer
Tilkobling
Bluetooth
Vekt
78 g