CORSAIR GAMING VOID SURROUND

Corsair Gaming Void Surround

Fin lyd – dårlig isolert

av #Hodetelefoner og hodesett
8.0

Hodesettet fra Corsair omslutter ørene og stenger resten av verden ute. Dessverre kan omverdenen fortsatt høre deg. Med dette settet kan du nemlig spille høyt, faktisk veldig høyt, og du skal ikke skru opp mye før sidemannen også får del i det du hører på.

Lydkvaliteten er overbevisende god. Enten du foretrekker opera, klassisk, tungmetall eller bare vil bruke Skype til å snakke med tante Ester, er det lett å høre hva som foregår over hele registeret. Lyden har en naturlig og fin balanse mellom bass, mellomtone og diskant, og mikrofonen er god til å redusere bakgrunnsstøy slik at mottakeren også får glede av den klare og gode lyden. Her er det for øvrig en fordel at mikrofonen kan vippes opp og vekk fra ansiktet når den ikke er i bruk. Den kan også slås helt av ved hjelp av mikrofonknappen på venstre side av hodesettet.

Hodesettet har flere praktiske tilkoblinger og kan kobles direkte til pc, nettbrett og smarttelefon med minijack-kontakten. Det følger også med en USB-adapter som kan installeres som et eksternt lydkort på en pc. Det er smart hvis man for eksempel bare bruker hodesettet til Skype og fortsatt vil høre på musikk fra eksterne høyttalere.

Konklusjon

Et glimrende hodesett for samtaler via nettet, spill, musikk og video.

Spesifikasjoner

Frekvensområde
20 Hz – 20 KHz
Tilkobling
USB + minijack
Vekt
790 gram