Jabra Vega har en minimalistisk design i svart med en oransje tekstiltrukket ledning.

Jabra Vega

Jabra Vega er et hodesett med god lyd og ditto støydemping.

av #Hodetelefoner og hodesett #Jabra
9.2

Jabra Vega er et minimalistisk designet hodesett med mikrofon og aktiv støydemping. Settet er litt tyngre enn hodetelefoner flest med sine 278 gram. Øreklokkene sitter over ørene, slik at du slipper å bli forstyrret av lyd fra omgivelsene mens du hører på musikk.

Hodesettet leveres med beskyttende veske og en 1,2 meter lang ledning som er trukket med tekstil. Et AAA-batteri følger også med og settes i den ene øreklokken, der det gir strøm til den aktive støydempingen.

Lydkvaliteten er høy med naturlig balanse mellom bass, mellomtone og diskant, enten du lytter til rock fra AC/DC eller pop fra ABBA. Samtidig er lydisoleringen førsteklasses. Du må spille Back in Black veldig høyt før du forstyrrer sidemannen.

Effektiv støydemping
Den aktive støydempingen aktiveres med en knapp på siden av Jabra Vega, og den gjør at alle lyder i omgivelsene dempes merkbart. Det er en fantastisk virkningsfull funksjon hvis du vil konsentrere deg om jobb eller bare vil ha ro når du leser en bok.

Etter fire dagers intens testing konstaterer jeg at Jabra Vega sitter overraskende behagelig på hodet, til tross for den høye vekten. Det er likevel ikke til å stikke under stol at hodetelefonen gir et visst press på toppen av hodet etter lengre tids bruk.

Konklusjon

Jabra Vega gir svært velfungerende støydemping og solid lyd.

Spesifikasjoner

Merke
Jabra
Frekvensområde
20–20 000 Hz
Batteritid
Opptil 35 timer
Kabellengde
1,2 meter
Tilkobling
3,5 mm jack
Vekt
278 gram
Annet
AAA-batteri, veske og flyadapter inkludert