Plantronics BackBeat Fit

Plantronics BackBeat Fit

Bluetooth-lyd for løpeturen

av #Hodetelefoner og hodesett #Plantronics
7.8

Plantronics er verdenskjent for hodesett med Bluetooth, og dette vanntette hodesettet for trening skuffer ikke. Det er dessuten forbilledlig lett å komme i gang: Når du først har ladet batteriet, er det bare å slå på hodesettet og koble det til telefonen via Bluetooth, så fungerer det som det skal. Det er til og med en vennlig stemme som forteller deg når settet er slått på og når det er koblet til. Deretter har du fri og trådløs tilgang til musikk, podkaster og lydbøker på mobilen.

Lyden i BackBeat Fit er ganske god, men mangler litt fundament, og basstung musikk som rock låter litt tynt. Derimot er lyden mer enn god nok til lydbøker og annen tale. I den forbindelse skal vi også nevne at du kan svare på telefonsamtaler direkte fra BackBeat Fit ved å trykke på en knapp på høyre ørepropp, og samtalelyden er overraskende god.

Øreproppene er av myk gummi og er behagelige i bruk over kortere perioder, men ikke i mer enn en time eller to av gangen. Det kan også være litt kranglete å justere proppene slik at de sitter perfekt, men det er ingen problemer når de først er på plass.

Konklusjon

Et virkelig godt hodesett for løpeturer og annen trening, men ikke egnet for lengre perioder med lytting.

Spesifikasjoner

Merke
Plantronics
Batteritid
8 timer / 6 timers tale
Tilkobling
Bluetooth 3.0, MiniUSB
Vekt
24 gram
Annet
Kan besvare anrop, vanntett, rekkevidde på 10 meter.