Plantronics Voyager 5200

Plantronics Voyager 5200

For deg som snakker i telefonen

av #Hodetelefoner og hodesett #Plantronics
9.0

Nok en gang har Plantronics lansert et virkelig solid Bluetooth-hodesett som fungerer med alle slags smarttelefoner. Dingsen er full av følere og kan blant annet svare automatisk på anrop når du setter den på øret, og koble samtalen tilbake til telefonen når du tar settet av igjen. I tillegg har det et effektivt støyfilter som sørger for at mottakeren hø- rer deg klart og tydelig.

Lydkvaliteten under samtale er generelt høy. Vi testet Voyager 5200 med en iPhone, og mens det vanlige triste hodesettet med ørepropper som er originalutstyr til iPhone, altfor ofte fører til klager som ”snakk høyere!” og ”det er dårlig forbindelse”, er saken en helt annen med dette produktet. Den lille høyttaleren leverer lyd av meget høy kvalitet og er også i stand til å gi et volum som er kraftig nok til å overdøve vind- og trafikkstøy når man er utendørs. På samme måte er mikrofonen utstyrt med støyfiltre som også reduserer støyen fra omgivelsene. Til sammen gjør alt dette at det er en fornøyelse å føre samtaler via Voyager 5200.

I tillegg til å kunne brukes til samtaler, byr Plantronics på en rekke andre imponerende funksjoner. Voyager 5200 kan for eksempel brukes til å fjernstyre Siri og Google Now, taleassistentene for henholdsvis iPhone og Android, der du for eksempel kan be om å ringe visse mottakere eller få sendt meldinger. Hodesettet er mykt og lett, og det er ikke noe problem å bruke det sammenhengende over flere timer. Det hjelper også at det passer like godt til høyre som til venstre øre. Batteriet gir en taletid på opptil syv timer og lades ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Lader følger imidlertid ikke med, så du må enten koble kabelen til en pc eller bruke telefonladeren.

Konklusjon

Et gjennomarbeidet og behagelig hodesett som gir en klar og
tydelig samtale.

Spesifikasjoner

Merke
Plantronics
Batteritid
7 timers taletid
Tilkobling
Bluetooth
Vekt
20 gram