CREATIVE SOUND BLASTER ROAR PRO

Sound Blaster Roar PRO

Alsidig mobilhøyttaler

av #Høyttalere #Creative
8.0

Creative har lansert en smart mobilhøyttaler med tallrike bruksområder. Den kan selvfølgelig spille av lyd fra smarttelefon, nettbrett og pc via Bluetooth, minijack eller USB, men den kan også ta opp det du hø- rer eller sier på et microSDkort, slik at den fungerer som et hodesett til telefonen eller som et PA-anlegg (taleforsterker) hvis man bruker den med mikrofonen Creative Roar Mic, som du også kan lese om på denne siden.

Creative leverer som regel høy lydkvalitet, og lyden er overbevisende også denne gangen. Den relativt lille høyttaleren kan spille veldig høyt og gir en god og naturlig lyd, til tross for de beskjedne målene på høyttaleren.

Når funksjonene Terabass og ROAR er aktivert, gir den dessuten enda mer bass og volum. Den fungerer også fint til mobilsamtaler, med klar og god lyd i begge ender av samtalen. Du kan for øvrig velge mellom de tre equalizer-innstillingene varm, nøytral og energisk. Den beste innstillingen for samtale er ”energisk”, og personlig foretrekker jeg den ”varme” innstillingen til musikk.

Roar PRO er lett å komme i gang med. Bare koble til laderen og lad batteriet helt opp, så har du strøm til rundt ti timers drift. Høyttaleren er også lett å pare med mobilen: Hold Bluetooth-knappen inne i noen sekunder, så er høyttaleren i paringsmodus. Du kan ha to enheter, for eksempel smarttelefonen og nettbrettet, koblet til på én gang.

Konklusjon

Roar PRO er den mest funksjonelle mobilhøyttaleren vi har prøvd til dags dato.

Spesifikasjoner

Merke
Creative
Tilkobling
Bluetooth 3.0, AUX-in, USB, microSD
Vekt
1,1 kg
Mål
5,7 x 20,2 x 11,5 cm
Annet
Afspil fra smartphone, tablet, pc og microSD. Optag fra indbygget mikrofon eller tilsluttede enheder. Telefonsamtaler via Bluetooth.