Libratone One Click

Libratone One Click

Bluetooth-høyttaleren Libratone One Click med utskiftbart utstyr leverer høy lydkvalitet.

av #Høyttalere #Libratone
8.9

Det har blitt utrolig populært å strømme musikk fra nettet med en smarttelefon eller et nettbrett. De små mobile enhetene er imidlertid ikke ment å skulle fungere som HiFi-anlegg – hvis du ikke sender musikken videre til en trådløs høyttaler som Libratone One Click. Det er en Bluetooth-høyttaler som er lett å koble til mobiltelefonen, enten trådløst eller med kabel.

Libratone One Click har form som en bok og er trukket med en avtakbar støtdempende ramme. Her er det også gjort plass til å klikke på et håndtak eller en liten stropp, slik at det er lett å bære med seg høyttaleren, henge den på et sykkelstyre eller i en krok på veggen. Det kan være praktisk i mange situasjoner, men det er ikke så smart hvis du bare vil ha den til å stå på et bord. Høyttaleren har nemlig lett for å velte, og den er håpløst på ujevnt underlag.

Det er derimot en fryd å lytte til Libratone One Click. Lyden som de fem høyttalerne i boksen sender i alle retninger, er fyldig og detaljert. Bassen er dyp, og høyttaleren kan spille veldig høyt, uten nevneverdig forvrengning. I denne prisklassen blir det ikke mye bedre.

Libratone One Click lades med en vanlig micro-USB-kabel – samme type kontakt som brukes til smarttelefoner og nettbrett. Batteritiden holder til over elleve timers bruk, og det er svært tilfredsstillende.

Bluetooth-høyttaleren Libratone One Click finner du blant annet på Prisjakt.

Konklusjon

Det litt spesielle eksteriøret på Libratone One Click er smart hvis du vil henge den på en krok eller bære den i hånden, men ikke hvis den skal stå på en overflate. Til gjengjeld er lydkvaliteten virkelig god.

Spesifikasjoner

Merke
Libratone
Tilkobling
Bluetooth, 3,5 mm mini-jack
Vekt
0,9 kg
Mål
12,0 x 4,1 x 20,5 cm
Batteritid
Opptil 12 timer
Annet
IPx4 regntett. Utskiftbar ramme