Sony SRS XB2

Sony SRS XB2 Bluetooth-høyttaler

Vanntett superlyd

av #Høyttalere #Sony
8.0

Musikk er ikke noe man bare hører på anlegget i stuen. Derfor har Sony utviklet denne lille og terrenggående Bluetooth-høyttaleren som tåler både vannsprut og røff håndtering, og lyden er faktisk ganske imponerende.

Sony SRS XB2 er utrolig enkel i bruk: Hvis du har en telefon med NFC, kan du bare holde telefonen mot høyttaleren for å opprette kontakt, eller du kan koble sammen de to enhetene via Bluetooth hvis du har en telefon uten NFC.

Lyden er overbevisende, men god fyldighet og ganske imponerende lydtrykk. De små høyttalerelementene spiller fint og relativt nyansert selv ved høyt volum. Derimot blir lydbildet mer grumsete så snart du aktiverer «bass boost»-funksjonen.

Batteritiden er på opptil tolv timer, og det bør være tilstrekkelig både for hagefesten, turen på stranden og til å høre podkast på badet i en ukes tid. Dessuten fås høyttaleren i flere farger, og dermed bør alle ønsker være oppfylt for deg som er på jakt etter en bærbar Bluetooth-høyttaler.

Konklusjon

En Bluetooth-høyttaler som dekker de fleste behov. Det eneste ankepunktet er den såkalte bass boost-funksjonen, som ødelegger lydbildet.

Spesifikasjoner

Merke
Sony
Tilkobling
Bluetooth, NFC, miniUSB, minijack
Effekt
9 w
Vekt
481 gram
Mål
6,5 x 19,1 x 6,2 cm
Batteritid
12 timer
Annet
Enheter: 2 x 1,65”, Codec: AAC, LDAC, SBS