SPOTCAM HD PRO

Spotcam HD Pro

Hold øye med hjemmet – både ute og inne

av #Kamera
9.0

SpotCam har utviket et smart lite overvåkingskamera som både er enkelt å ta i bruk, og som tåler vær og vind, slik at du kan montere det ute hvis du har behov for det. Samtidig følger det med lagringsplass, slik at SpotCam automatisk lagrer opptak for de siste 24 timene på produsentens egne nettjenere. Dermed kan du alltid sjekke hva som har skjedd det siste døgnet, selv om du ikke har fysisk tilgang til kameraet.

Oppsettet er nesten så enkelt som det kan få blitt: Koble kameraet til strøm, last ned en app på telefonen eller gå inn på hjemmesiden til SpotCam og koble deg til kameraet via WiFi. Dermed er alt klart. Tilkobling for strøm og andre innganger er gummikledd slik at fukt ikke trenger inn, men kameraet er ikke vanntett, så vi anbefaler uansett at du plasserer det under tak.

Kameraet tar opp med en oppløsning på 1280 x 720 bildepunkter, og det gir ganske skarpe bilder, også når det er snakk om de overraskende gode nattopptakene. Kameraet ser også når det er bekmørkt, og den innebygde bevegelsessensoren sørger for at det blir sendt melding til telefonen så snart sensoren registrerer en bevegelse. Samtidig plasseres det en markør i opptaket, slik at du raskt kan spole tilbake og se om det var naboens katt eller en innbruddstyv som aktiverte kameraet.

Konklusjon

Et godt kamera som holder til det meste, og som leverer gode
bilder både dag og natt.

Spesifikasjoner

Oppløsning
1280 x 720 pixel
Tilkobling
Wi-fi
Annet
Høyttaler og mikrofon, Vannavvisende