Steelseries Rival 500

En suveren spillmus som gjør nøyaktig det man ber den om.

av #Mus #SteelSeries
8.8

Rival 500 fra Steelseries er en glimrende spillmus som gjør nøyaktig det den blir bedt om. Designen er i hard matt svart plast og føles som om den tåler juling. Den er utstyrt med ikke færre enn 15 knapper – seks av dem når du med tommelen. Resten er plassert på toppen av musen og omfatter et svært godt rullehjul. Den gjennomsnittlige dataspilleren vil muligens slite litt med å finne en god grunn til å bruke alle knappene, men plasseringene og mulighetene viser seg å være gjennomtenkte når man først har blitt vant til dem. I raske spill er det fint å ha tilgang til de funksjonene man bruker mest fra musen, i stedet for å måtte lete etter dem på tastaturet.

Enkel endring av hastigheten
På toppen av musen sitter det også en knapp som kan skifte mellom to forskjellige hastigheter. Det er særdeles nyttig å kunne foreta raske hastighetsendringer når det er behov for det i spill, uten å måtte fikle med innstillingene i spillmenyene. Dette er altså primært en mus for spillentusiaster, og det legges det ikke skjul på verken i design eller funksjonalitet.

Ikke til kontorbruk
Det er ingenting å utsette på den optiske sensoren, og musen gjør alltid det man forventer, enten man befinner seg i Windows eller i et krevende skyte- eller strategispill. Hvis du trenger en god spillmus, er Rival 500 utvilsomt et godt alternativ. Til kontorbruk kan det derimot gjøres billigere og enklere. Se eventuelt våre øvrige musetester.

Konklusjon

Rival 500 er en svært god spillmus som både er lynrask og som føles bunnsolid.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
15
Kabellengde
2 meter
Vekt
130 gram
Sensor
Optisk, 16000 cpi