STEELSERIES RIVAL 700

Steelseries Rival 700

En mus for enhver situasjon

av #Mus #SteelSeries
10.0

Rival-serien fra SteelSeries står bak noen av de beste datamusene vi har prøvd, og derfor var også forventningene høye da vi tok for oss den nye toppmodellen, Rival 700. Vi ble ikke skuffet: Ergonomien er utsøkt, og musen føles utrolig solid.

Blant de mer iøynefallende detaljene er den lille OLED-skjermen på siden av musen. Ved første øyekast virker det mest som en gimmick, men etter litt bruk viser den seg å være ganske smart. Ved hjelp av et gratisprogram på maskinen kan du nemlig opprette flere profiler som kan tilpasses den aktuelle bruken – og skjermen viser hvilken modus som for øyeblikket er i bruk.

I profilene er det mulig å velge både hvilke funksjoner som skal tilordnes de ulike knappene, fargen på det innebygde lyset, sensorfølsomheten og mye mer. Ønsker du å endre følsomheten på musen uten å åpne programmet, er det likevel enkelt å gjøre det ved hjelp av de to knappene som er plassert rett over rullehjulet.

SteelSeries har også gjort det enkelt hvis du skulle bli lei av sensoren som følger med musen, eller hvis den av en eller annen grunn skulle gå i stykker: Sensoren sitter nemlig i en liten modul som kan tas ut ved å fjerne fire skruer.

Rival 700 kan kort sagt skreddersys helt etter dine behov. Du kan blant annet bytte skallet, og det følger med to kabler som du kan bytte mellom.

Konklusjon

En super mus som virker fint som den er, men som blir suveren når du tilpasser den.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries
Kabel/trådløs
Kabel
Tilkobling
USB
Antall taster/knapper
7
Mål
12,5 x 6,8 x 4,2 cm
Vekt
135 gr
Sensor
Optisk
Annet
Presisjon: 100 til 16 000 cpi