ASUS ZenPad 3s 10

Et svært godt og kraftig nettbrett med fin design, som egner seg perfekt til videosamtaler, spill og lesing.

av #Nettbrett #ASUS
8.9

Hvis du er ute etter et nytt nettbrett, men savner et fullverdig alternativ til en iPad, bør du se nærmere på Asus Zenpad 3s 10. Det ser bra ut, det er raskt, og selv om man nok kan synes at det er dyrt, er det billigere enn en iPad.

Super skjerm
Det nydelige Asus-brettet er utstyrt med en knivskarp skjerm. Derfor er det også et opplagt valg til lesing, nettsurfing, Facebook og Twitter. I tillegg har det krefter nok til å spille spill og vise video i høy kvalitet. Fingeravtrykksleseren gjør det raskt å åpne og vanskelig for uvedkommende å få tilgang til.

God til videosamtaler
Zenpad 3s 10 har en god størrelse og er verken for lett eller for tungt. Det er behagelig å jobbe med enten man har det på fanget eller mellom hendene. Skjermen blir riktignok flekkete av fete fingermerker, men det er et onde de fleste nettbrett sliter med og er uansett ikke noe man legger merke til under bruk.

Kameraet på baksiden kunne vært av bedre kvalitet, mens frontkameraet er overraskende godt og svært velegnet til videosamtaler.

ZenPad 3s 10 får du kjøpt her

Konklusjon

Alt i alt er Zenpad 3s 10 et svært godt og veldesignet nettbrett. Billig er det ikke, men kvaliteten er høy, og det er et godt alternativ til dyrere brett fra Apple og Microsoft.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Prosessor
Sekskjerners (2x2.1 GHz & 4x1.7 GHz)
Minne (RAM)
4 GB
Lagringsplass
32GB
Skjermstørrelse
9,7 tommer
Skærmopløsning
1536 x 2048
Batteritid
Opptil 10 timer
Batterikapasitet
Li-Po 5900 mAh battery (22 Wh)
Mål
240.5 x 163.7 x 7.2 mm
Vekt
430 gram
Kamera
Bakside: 8 MP. Front: 5 MP.
Utskiftbart microSD-kort
Ja, opptil 256GB
Nettverk
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot