TP LINK WI-FI SMART PLUG HS110

TP LINK WI-FI SMART PLUG HS110

Hjelp til å spare strøm

av #Nettverksutstyr (diverse) #TP-Link
8.0

TP Link Wi-Fi Smart Plug HS110 er et godt verktøy for alle som vil spare strøm. Du kobler den direkte til en stikkontakt, og dermed får du muligheten til å holde øye med strømforbruket til de enhetene du kobler til. Selve oppsettet er fullstendig smertefritt. Du installerer en gratis app på smarttelefonen, kobler Smart Plug til det trådløse nettet og internett ved hjelp av appen, så er du i gang.

I appen kan du nemlig velge å slå av kontakten. Du kan se hvor mange watt enhetene bruker akkurat nå, og hvor mange kilowatt de har brukt. I tillegg har du mulighet til å la Smart Plug til å slå av apparatet på bestemte tidspunkter på dagen, slik at enhetene ikke står i dvalemodus om natten eller mens du er på jobb. Du kan til og med fjernstyre stikkontakten når du er ute og reiser.

Smart Plug er, som navnet antyder, en smart liten sak, men produsenten kunne godt anstrengt seg litt mer med utformingen. Dingsen er nemlig stor og kan lett komme til å blokkere det andre uttaket i en dobbeltkontakt. Derimot er det en god ting at støpselet krever jordet stikkontakt.

Konklusjon

Enkel overvåking av strømforbruket ved hjelp av en praktisk app til smarttelefonen.

Spesifikasjoner

Merke
TP-Link
Vekt
132 gram
Annet
Maks. effekt: 3,68 KW