Cirklen viser i fire trin, hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Sandberg All-in1 Laptop Powerbank 24000

Sandbergs velvoksne powerbank kan lade stort sett hva som helst – inkludert bærbare datamaskiner.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
9.0

Det blir ikke enkelt å finne en telefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin som du ikke kan lade med Sandbergs nye powerbank.

Det innebygde batteriet er på hele 24 000 mAh – det er nok strøm til å lade en smarttelefon flere ganger i løpet av en ferietur.

Powerbanken er da også primært beregnet til å lade bærbare datamaskiner. Det finnes både et par USB-Cutganger og en gammeldags USB-Autgang for lading av enhetene. I den andre enden av kabelen vil det ofte være behov for en USB-C-kontakt, men hvis den bærbare pc-en har sin egen kontakttype følger det også med 12 adaptere til forskjellige modeller.

De to USB-C-portene i powerbanken kan brukes til å koble til apparater som skal lades, men bare én av portene kan brukes til å lade selve powerbanken. Derfor hadde det også vært veldig fint om portenes funksjoner hadde vært litt tydeligere merket enn bare sort skrift med liten skrifttype på en mørk, koksgrå bakgrunn.

Som en liten ekstra bonus kan du også lade enheter trådløst med strømmen i powerbanken. Vi la en smarttelefon oppå den lille lynlogoen, som du finner på toppen av powerbanken, og da startet ladingen automatisk uten at vi trengte å fjerne det beskyttende silikondekselet fra mobiltelefonen.

 


+ Enorm kapasitet

+ Lader stort sett alt

– Dårlig portmarkering

Conclusion

Sandbergs velvoksne powerbank kan lade stort sett hva som helst – inkludert bærbare datamaskiner.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
24.000 mAh
Tilkobling
2 x USB-C, 1 x USB-A
Mål
12,2 x 12,2 x 2,8 cm
Vekt
489 gram