Sandberg PowerBank 18200

Sandberg PowerBank 18200 er en nødlader med stor kapasitet og tre utganger som leverer strøm til alle dine dingser.

av #Nødlader #Sandberg
9.0

Heretter trenger du verken stikkontakter eller adaptere når du reiser. Med en kapasitet på hele 18,2 Ah, altså som et ganske stort motorsykkelbatteri, leverer Sandberg PowerBank 18200 strøm til for eksempel en stor smarttelefon i en hel uke – uten å gå tom for strøm.

Nødladeren er på størrelse med en reiseguide og kan lade hele tre enheter om gangen. Den har ingen problemer med å lade et nettbrett og en telefon samtidig, og fordi USB-portene leverer forskjellig strømstyrke, går det relativt raskt å lade opp begge. Den er for eksempel marginalt langsommere enn originalladeren når jeg lader en iPhone 6S.

Ladingen av selve nødladeren tar derimot lengre tid. Du må faktisk regne med at det går nesten en dag før PowerBank 18200 er fulladet.

Fantastisk detalj
Nødladere har bare unntaksvis ekstrafunksjoner, men Sandberg har gjort plass til én, som er spesielt nyttig. På fronten av Sandberg PowerBank 18200 sitter nemlig en liten skjerm som viser hvilke utganger som er aktive, og gjenværende batterikapasitet i prosent.

Sandberg PowerBank 18200 er ganske kompakt, særlig med tanke på den store kapasiteten. Den lader imidlertid bare fra USB, og det hadde vært fint å kunne bruke den store kapasiteten til andre enheter enn smarttelefon eller nettbrett.

Fordele
– Batteriindikator
– Tre utganger
– Stor kapasitet

Ulemper
– Kun USB-lading

Konklusjon

Glimrende nødlader med stor kapacitet, mange utganger og presis batteriindikator.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
18,2 Ah
Tilkobling
3 x USB
Mål
23x12x4 cm
Vekt
550 gram
Annet
Ca. 20 timers gjenopplading