Du kan se,præcis hvor meget strøm, der er tilbage i powerbanken.

Sandberg Powerbank USB-C PD 20W 20000

Sandbergs powerbank er godt bygget og kan levere strøm til flere av dine apparater samtidig.

av Morten Skeldal Østergaard #Nødlader #Sandberg
8.9

Sandbergs nye strømbank er omgitt av et tykt lag sortlakkert aluminium, og hele konstruksjonen føles betryggende og solid.

Batteriets 20 000 mAh er nok til å lade en vanlig smarttelefon 4–5 ganger, slik at det er nok strøm. Du kan selvfølgelig også lade et nettbrett hvis du trenger det. Det finnes to vanlige USB-A-porter og to USB-C-porter, slik at du enkelt kan lade flere enheter samtidig. Praktisk er det også.

Sandbergs strømbank overholder USB-C PD-standarden som brukes til å lade bærbare PC-er. Dessverre er de 20 wattene som strømbanken leverer, like i underkant. Pc-en din vil rett og slett bruke strømmen raskere enn strømbanken kan lade den. Hvis du trenger en strømbank som kan holde liv i den bærbare pc-en din, har både Sandberg og andre produsenter kraftigere produkter som kan klare den jobben.

En ca. 30 cm USB-A til USB-Ckabel følger med i esken. Den kan brukes til å lade selve strømbanken, og når du skal lade telefonen med den lagrede strømmen fra strømbanken, snur du bare kabelen slik at USB-Ckontakten settes i telefonen.

I det ene hjørnet av strømbanken ser du en liten skjerm som viser ladenivået i prosent, og et lite grønt lynikon indikerer at ladingen har startet. Sandbergs nye strømbank er flott for deg med behov for stor ladekapasitet.

 


+ Stor kapasitet

+ Fire porter

– Ikke egnet til bærbare PC-er

Conclusion

Sandbergs powerbank er godt bygget og kan levere strøm til flere av dine apparater samtidig.

Spesifikasjoner

Merke
Sandberg
Kapasitet
20.000 mAh
Tilkobling
2 x USB-C, 2 x USB-A
Mål
14,4 x 6,7 x 2,65 cm
Vekt
473 gram