TP-LINK 6700 mAh Power Bank

En nødlader er noe alle bør ha, og nå har TP-Link funnet ut at de også kan være fine å se på.

av #Nødlader #TP-Link
10.0

En nødlader er en svært praktisk innretning når du trenger ekstra strøm til smarttelefon eller nettbrett – og nå har selskapet TP-Link bestemt seg for at de små dingsene også skal være fine å se og ta på.

Den lille og slett ikke uefne nødladeren TP-Link 6700 er et godt sted å starte for deg som ennå ikke har vent deg til å ha en ekstra strømkilde i lommen eller pc-vesken. De fleste smarttelefoner har ikke strøm for stort mer enn én dags aktiv bruk, og det er frusterende å se at gjenværende strøm på telefonen faller så raskt bare fordi du bruker telefonen som den er ment å brukes. Med en nødlader slipper du å tenke på å finne en ledig stikkontakt – og det gir en ekstra trygghet.

Laderen selv lades opp ved hjelp av en USB-kabel og har tilstrekkelig kapasitet til å lade en vanlig smarttelefon to til tre ganger. Det er en diskré skjerm på fronten av TP-Link 6700 med fire små lysdioder som viser hvor mye strøm du har igjen. Den nominelle batterikapasiteten er på 6700 mAh, som også navnet antyder. Det går relativt raskt å lade tilkoblet utstyr, og du får flere timers ekstra driftstid på telefonen etter bare en halvtimes lading.

Vi gir uten forbehold våre varmeste anbefalinger av laderen fra TP-Link. Den er effektiv, tar liten plass og ser fantastisk bra ut. Stort mer kan man ikke forlange.

TP-LINK 6700 mAh Power Bank får du kjøpt her

Konklusjon

Når du først har blitt vant til å ha en nødlader i vesken, vil du nødig unnvære den. Velger du denne snasne saken fra TP-Link, gjør du i hvert fall ikke noe galt.

Spesifikasjoner

Merke
TP-Link
Kapasitet
6700 mAh
Tilkobling
USB, Micro USB
Vekt
250 gram