TP-Link TL-PB5200

TP-Link TL-PB5200

Praktisk nødlader til helgeturen.

av #Nødlader #TP-Link
8.6

En nødlader er en liten batteripakke som kan være med overalt, og som kan redde situasjonen hvis mobiltelefonen eller nettbrettet er i ferd med å slippe opp for strøm. TP-Link TL-PB5200 har en kapasitet på 5200 mAh og en størrelse som passer fint i en baklomme eller en veske. Med en vekt på 135 gram, er det ikke den som gjør bagasjen tung å bære.

I teorien kan nødladeren fra TP-Link lade en enhet med et batteri på samme størrelse helt opp, men virkeligheten er en annen. Våre målinger viser nemlig at du kan forvente en virkningsgrad på litt under 70 prosent. Det vil likevel si at TL-PB5200 holder til å lade en gjennomsnittlig mobiltelefon cirka halvannen gang.

Når du trykker inn på-knappen, tennes en rekke med lysdioder som viser aktuelt batterinivå. Nødladeren er full når alle de fire lysdiodene er tent.

Det følger med en løs USB-kabel som kan brukes til å lade opp andre enheter, og til å lade batteriet i TP-Link TL-PB5200. Det hadde likevel vært bedre med en integrert kabel som man er sikker på at alltid er med.

TP-Link TL-PB5200 finner du via Prisjakt.

Konklusjon

TP-Link TL-PB5200 er en praktisk lille powerbank, der kan forsyne din telefon med strøm til en hel weekend.

Spesifikasjoner

Merke
TP-Link
Kapasitet
5200 mAh
Tilkobling
USB
Mål
9,3 x 5,4 x 2,2 cm
Vekt
135 gram