Logitech Logi Circle

Et brukervennlig overvåkingskamera av høy kvalitet.

av #Overvåkingskamera #Logitech
9.4

Logi Circle er et glimrende lite overvåkingskamera fra Logitech som både er lett å bruke og lett å installere.

Når kameraet er koblet til hjemmenettverket, kan du bruke den tilhørende appen på smarttelefonen til å logge deg på og sjekke at alt er i orden, uansett hvor i verden du befinner deg. Du har muligheten til å spille av klipp fra tidligere på dagen, og du kan også ta stillbilder eller lagre hele klipp. Alt skjer uten ekstra kostnader via hjemmesiden til Logitech. Bildekvaliteten er god, og du kan zoome inn og ut ved å knipe med to fingre på telefonskjermen.

Kameraet kan også sende deg meldinger hvis det registrerer bevegelser, slik at du raskt kan forsikre deg om at det ikke foregår noe skummelt foran kameraet mens du er ute av huset. Også nattsynet fungerer fint, og funksjonen kan slås av og på i appen. Det er tre forskjellige kvalitetsinnstillinger for video, slik at kameraet vil fungere på alle slags trådløse nettverk. Batteritiden er god nok og ladestasjonen elegant.

 

Laveste pris finner du her:

www.prisjakt.no

 

+Flott design
+God bildekvalitet
+Brukervennlig app
+ God batteritid

Konklusjon

Med Logi Circle får du som alltid den kvaliteten vi forventer av et Logitech-produkt. Stort bedre kan det neppe gjøres hvis du er ute etter et lite og elegant overvåkingskamera.

Spesifikasjoner

Merke
Logitech
Oppløsning
480p, 720p, 1080p
Tilkobling
USB