Ashampoo Photo Recovery

ASHAMPOO PHOTO RECOVERY

Svært grundig gjenoppretting av bilder

av #Programmer apper spill #Ashampoo
7.0

Gode råd er dyre når du får slettet det omfattende bildearkivet på datamaskinen. Ashampoo Photo Recovery kan likevel redde situasjonen – i hvert fall hvis du er tålmodig. Programmet er enkelt i bruk med norsk menyspråk, og det er bare en håndfull innstillinger å holde styr på.

Blant de viktigste er de mappene du vil gjennomsøke samt kriteriene for søket, for eksempel valg av bildestørrelse og filtyper. Det gir gode sjanser for å finne de bildene du gjerne vil redde, og ikke tonnevis av forhåndsvisninger fra et gammelt program.

Selve søket er svært grundig, og i testen fant Photo Recovery alle slettede bilder på både en SSD, en harddisk og en minnepinne. Søket tok likevel tid, og selv da vi valgte ”Rask skanning” av en SSD på 128 GB, tok det mange timer før søket endelig var avsluttet.

Når søket langt om lenge er over, viser imidlertid Ashampoo Photo Recovery en av sine absolutte sterkeste sider: Her kan du tydelig se de bildene du kan gjenopprette; hvilke du har lyst til å ta vare på, og hvilke du vil slette. Prisen er imidlertid høy for et program som bare kan finne bilder, og som dessuten bruker så utrolig lang tid på å gjennomføre oppgaven.

Konklusjon

Enkelt filredningsprogram for bilder, men det svært grundige
søket tar for lang tid.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Fotogenskabelse, recovery
Operativsystem
Windows