Ashampoo Winoptimizer 14

Ashampoo Winoptimizer 14 er et glimrende og omfattende optimaliserinsprogram for pc.

av #Programmer apper spill #Ashampoo
9.0

Ashampoo WinOptimizer er et program med tre oppgaver: Opprydding, optimalisering og beskyttelse. Inndelingen er ganske smart. Hvis du sitter med en relativt ny Windows 10-pc, er nemlig behovet for opprydding begrenset. Derfor bør du sette inn ressursene på optimalisering og beskyttelse. Hvis du derimot har en eldre pc, er det hensiktsmessig å målrette innsatsen mot overflødige småfiler og filrester som har en tendens til å hope seg opp på harddisken og redusere ytelsen på hele systemet.

 

Vi fant hele 41 konkrete funksjoner. Med tanke på det er brukerflaten overraskende oversiktlig. I den forbindelsen er det selvfølgelig også positivt at programmet finnes på norsk.

 

Tre funksjoner fortjener ekstra omtale: Under fanen Sikkerhetskopier kan du ta fortløpende kopier, og under Automatisering kan du velge ”game-booster”, slik at programmet ikke forstyrrer når du spiller. Endelig byr Ashampoo på fortløpende opprydding. Små overflødige filer fjernes automatisk, uten at du må gjøre som helst.

Programmet fås kjøpt fra Ashampoo

Konklusjon

Ashampoo Winoptimizer har for mange funksjoner til at vi kan ramse dem opp her, men du får en svært grundig optimalisering for pengene.

Spesifikasjoner

Merke
Ashampoo
Funksjoner
Optimalisering, opprydding, sikkerhetskopiering
Operativsystem
Windows 10, 8, 7, Vista og
Systemkrav
Ingen
Språk
Norsk