Google Chrome

Chrome er Googles egen nettleser. Det finnes utallige utvidelser, og Chrome oppdateres regelmessig.

av #Programmer apper spill #Google
10.0

Google Chrome har på rekordtid blitt allemannseie og er den nettleseren som er installert på flest av verdens pc-er. Med en markedsandel på nesten 60 prosent er det langt ned til Firefox på andreplass med 15 prosent. Det er ikke ufortjent; Chrome er lynrask, den har en enkel og oversiktlig design og det finnes mengder av gode utvidelser som gjør at den får alle de ekstrafunksjonene man kan ønske seg.

 

Chrome klarer seg svært godt når vi tester kjøring av både HTML5 og JavaScript. Du får med andre ord en nettleser som takler alle oppgaver, og som gjør det raskt. Google Chrome finnes selvsagt også på norsk, og du får rask tilgang til alle de smarte Google-funksjonene direkte fra nettleservinduet. Som de fleste moderne nettlesere har også Chrome passordadministrasjon, og funksjonen er knyttet til Google-kontoen slik at den virker på tvers av alle enhetene dine. Nettleseren blokkerer irriterende sprett-opp-vinduer automatisk og gir tilgang til en egen inkognitotilstand som lar deg surfe anonymt.

 

Den første gangen du starter Chrome etter omstart av maskinen, er ikke ventetiden mer enn 1,1 sekund. Det gjør Chrome til en av de aller raskeste nettleserne. Nettleseren fra Google har alt du trenger hvis du bare skal ha en vanlig nettleser som håndterer alle hverdagsoppgaver raskt og smidig.

 

HTML5 test: 492 af 555

JavaScript test: 168,62

 

Hent Chrome gratis her!

Konklusjon

Her får du en nettleser som takler alle formater og teknologier. Samtidig er Chrome både rask og enkel i bruk.

Spesifikasjoner

Merke
Google
Funksjoner
Sprett-opp-blokkering, privat surfing, passordadministrering, faner, utvidelser og tilgang til Google-kontoen din.
Språk
Norsk
Annet
HTML5 testet med : https://html5test.com