AOC Q3277PQU

AOC Q3277PQU

Stort og skarpt bilde

av #Skjerm #AOC
9.0

Den er stor, ser bra ut og er overraskende billig – AOC Q3277PQU er et godt alternativ hvis du er på utkikk etter en stor og god skjerm som koster mindre enn en formue.

Skjermen har 2560 x 1440 bildepunkter fordelt på hele 32 tommer. Det gjør at du med litt godvilje kan jobbe med tre programvinduer side om side. Standardinnstillingen gir et bilde der tekst, bilder og film vises knivskarpt og detaljrikt med høy kontrast og svært god fargegjengivelse.

Det er altså ikke noe behov for å justere nevneverdig på bildeinnstillingene – en oppgave som for øvrig krever en del tålmodighet. Menyene er nemlig uoversiktlige og tunge å navigere i. Da går det vesentlig bedre med de fysiske innstillingene.

Skjermen står forholdsvis stødig på bordet, selv da vi roterte og vippet den eller justerte høyden. Det var bare da vi snudde den på høykant for å få lettere tilgang til alle inngangene at den ble litt vinglete, men heller ikke da var det noen grunn til å frykte at den skulle velte.

I tillegg til rikelig med bildepunkter byr Q3277PQU også på et stort utvalg av tilkoblinger. Du finner de vanligste skjerminngangene som HDMI, DisplayPort og DVI. I tillegg får du fire USB-porter.

Dette er altså en svært allsidig skjerm med et godt bilde. Strømforbruket ligger imidlertid på rundt 50 watt, og det er relativt høyt – selv om det neppe vil avholde noen fra å kjøpe.

Konklusjon

Skærm med stærkt billede og masser af tilslutninger – men den har et højt elforbrug.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Størrelse
32 tommer
Oppløsning
2560 x 1440 pixels
Tilkobling
DVI, HDMI, DisplayPort, VGA, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0
Strømforbrug
50 W
Responstid
4 ms
Mål
74,19 x 17,12 x 65,9 cm
Vekt
11,55 kg