AOC U3277PQU

AOC U3277PQU

Stor skjerm til god pris

av #Skjerm #AOC
9.0

Dataskjermene blir stadig større, og prisene har en lei tendens til å følge med. Derfor er det hyggelig å se at AOC kommer på banen med en ny toppmodell til en noenlunde fornuftig pris, til tross for de imponerende spesifikasjonene. Det er fortsatt ikke en billig skjerm, men med en pris på under 9000 kroner koster den en del mindre enn tilsvarende skjermer fra andre produsenter.

er likevel noe mer kranglete enn vi er vant til fra nyere dataskjermer: Foten som skjermen står på, var vanskelig å montere og krevde at vi måtte finne frem en skrutrekker for å få det hele på plass. Det er ikke noe stort problem, men bør nevnes fordi det er enklere på de fleste andre skjermer. Derimot er skjermen lettere å ta i bruk hvis du skal montere den på et veggfeste.

Når skjermen først er satt sammen, går alt som en lek. Skjermen kan roteres på høykant slik at du får enkel tilgang til strøm- og skjermkontakter. Skjermen kobles til en pc ved hjelp av en HDMI- eller en DisplayPort-kontakt. Det er også fire USB-kontakter på baksiden, slik at det er enkelt å koble til andre enheter. Justering av blant annet lys og kontrast skjer ved hjelp av fysiske knapper plassert på undersiden av høyre skjermkant, og de er lette å bruke, selv om de er små.

Skjermens størrelse på 32 tommer er fantastisk i enhver arbeidssituasjon hvor du får ekstra plass til å flytte rundt på dokumentene og godt kan ha to vinduer åpne side om side, uten at det blir for trangt. Dessuten gir den enorme skjermen et imponerende bilde hvis du liker å se film.

Konklusjon

Skjermen vil tilfredsstille de fleste kravene fra deg som er ute etter en stor og god skjerm.

Spesifikasjoner

Merke
AOC
Størrelse
32 tommer
Oppløsning
3840 x 2160 pixel
Format
16:9
Tilkobling
VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, 4 x USB
Paneltype
IPS
Responstid
4 ms
Mål
74,2 x 65,9 x 17,1 cm
Vekt
11,5 kg