MFCJ4620DW

Brother MFC-J4620DW Inkjet

Uskarp skriver med smarte detaljer

av #Skriver #Brother
6.4

Brothers MFC-J4620DW Inkjet har én funksjon som du skal lete lenge etter på skrivere av samme størrelse og i samme prisklasse, nemlig muligheten til å skrive ut i A3. Riktignok kan du bare skrive ut ett ark av gangen og må mate skriveren manuelt, men du har i hvert fall muligheten. Den funksjonen skal likevel veie tungt hvis den skal kompensere for alle manglene.

Utskriftskvaliteten varierer kraftig, og særlig grafiske elementer kommer dårlig ut. Bildene er konsekvent blasse, og kontrasten er ofte lav. Bokstaver i lette skrifttyper blir dessuten lett utydelige hvis det er mange grafiske elementer i utskriften. Sider med bare tekst klarer seg bedre, men det er lett å finne bokstaver og tegn som er frynsete i kanten, hvis vi ser godt nok etter.

Skanning av bilder er heller ingen positiv opplevelse. Det starter så bra med en brukervennlig meny og en god berøringsfølsom skjerm som reagerer presist på fingertrykk. Skanningen går raskt, men resultatet er så kornete at det i praksis er ubrukelig. Det er ergerlig. Brother MFC-J4620DW er nemlig både rask og enkel i bruk. Dessuten er inngang og patroner smart plassert bak to lokk på fronten, der de er lette å nå.

Finn nærmeste forhandler her

Konklusjon

Brother har gjort flere smarte trekk med denne relativt raske alt i ett-skriveren, men det hjelper så lite når ikke utskriftskvaliteten holder mål.

Spesifikasjoner

Merke
Brother
Type
Flerfunksjons blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A3
Oppløsning, skriver
6000 x 1200 dpi
Oppløsning, skanner
2400 x 2400 dpi
Antall blekkpatroner
4
Tonerkapasitet
Ca. 554
Tilkobling
USB 2.0, kortleser
Nettverk
802.11 b/g/n
Mål
48 x 29 x 18,8 cm
Papirskuffer
150
Utskrift, A4-foto
20
Utskrift, 10 x 15 cm foto
18
Fargesider per minutt
4
S/hv-sider per minutt
5,6