OfficeJet Pro 8710 All-in-one-printer

HP OfficeJet Pro 8710

Stor arbeidsmaskin med flotte utskrifter

av #Skriver #Hewlett Packard (HP)
8.8

Stor, sterk og billig. Så enkelt kan man beskrive HP OfficeJet Pro 8710. Alt i ett-skriveren blir riktignok litt klein når den står side ved side med store kontorskrivere, men så er den også beregnet på hjemmekontoret, og der ruver den godt i landskapet.

Likevel kan det absolutt lønne seg å rydde plass til OfficeJet Pro 8710. Den gir nemlig gode resultater enten vi skriver ut eller skanner. Den leverer gode farger og høy kontrast i fargebilder. Det trekker litt ned at kontrasten ofte er for dårlig i svart-hvittbilder, som har lett for å virke litt uskarpe og med for lite dybde. Tekstutskrifter blir derimot knivskarpe, og man må studere hvert tegn inngående for å se at blekket har flytt litt ut langs bokstavkantene.

Rask og rimelig

Resultatet er ikke mindre imponerende når man tar hastigheten med i betraktningen. OfficeJet Pro 8710 er ganske rask for en blekkskriver i denne prisklassen – faktisk den raskes­te i testen. Det tar ikke mer enn mellom 15 og 20 sekunder fra vi klikker på «Skriv ut» til den første utskriften ligger i utskuffen – det gjelder både rene tekstutskrifter og utskrifter med tekst og grafikk.

Deretter øker hastigheten kraftig når det gjelder rene tekstutskrifter, der skriveren kan levere knapt 20 sider i minuttet. Fullt så fort går det ikke når det er grafikk med i bildet, men tempoet er fortsatt akseptabelt med cirka fire sider i minuttet.

Konklusjon

En stor og kraftig alt i ett-skriver som tilfredsstiller de fleste krav du måtte ha til en slik maskin. Hastigheten er høy både når det gjelder utskrift og skanning, og resultatene er svært tilfredsstillende – hvis du faktisk har plass til den litt store skriveren.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Type
Flerbruks blekkskriver
Farve el. S/H
Farge
Papirstørrelse
A4
Oppløsning, skriver
4800 x 1200 dpi
Oppløsning, skanner
Opptil 1200 dpi
Antall blekkpatroner
4
Tonerkapasitet
700 sider
Tilkobling
USB 2.0, kortleser
Nettverk
802 b/g/n
Mål
49,9 x 63,98 x 31,55 cm
Papirskuffer
250
Utskrift, A4-foto
19
Utskrift, 10 x 15 cm foto
16
Fargesider per minutt
3,9
S/hv-sider per minutt
18,2