PAGEWIDE PRO 452DW

HP PageWide Pro 452dw

Stor skriver med få funksjoner

av #Skriver #Hewlett Packard (HP)
4.0

HP PageWide Pro 452dw er en ny, men ganske enkel skriver på størrelse med en flerbruksmaskin. Den er utstyrt med et nytt utskriftssystem fra HP som benytter svært store blekkpatroner og derfor skal være særdeles rimelig i bruk.

Dessverre lider den av de samme kvalene som storebroren: Ved utskrift av rene tekstdokumenter var første side klar etter elleve sekunder. Etter 33 sekunder hadde den skrevet ut 15 sider. Selv om det ikke stemmer helt med det HP oppgir, er resultatet ganske brukbart. Da vi ville skrive ut pdf-dokumenter med en blanding av tekst og grafikk, var det derimot slutt på moroa. Første side var klar etter ett minutt og 58 sekunder, mens det tok over syv minutter å skrive ut alle de 48 sidene i dokumentet.

PageWide Pro 452dw er dyr med tanke på at den bare har utskriftsfunksjon, og høykapasitetsversjonen av blekkpatronene ligger på rundt 1300 kroner per stykk.

Skriveren gir tilgang til HP ePrint, som gjør det mulig å sende dokumenter til skriveren per epost for å skrive dem ut. Det fungerte imidlertid ikke fra våre adresser, som slutter på @komputer.no – og vi frykter at det er problemer også med andre domener.

Konklusjon

Skriveren har nytt blekksystem og fungerer fint til tekst, mindre bra til tekst og grafikk.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Farve el. S/H
Farg
Oppløsning, skriver
2400 x 1200 dpi
Tilkobling
USB, trådløst nettverk, LAN, ePrint
Fargesider per minutt
40
S/hv-sider per minutt
40