Deltaco Wireless Bluetooth mini keyboard

Deltaco TB-119

Deltaco har utviklet et kompakt tastatur som får plass i en liten veske.

av #Tastatur #Deltaco
7.5

Deltaco TB-119 Wireless Bluetooth mini keyboard er i bunn og grunn akkurat det produktnavnet tyder på; et lite tastatur som kobles til via Bluetooth, og først og fremst beregnet på bruk med nettbrett eller smarttelefon.

Tastaturet er svært kompakt og plassen er utnyttet maksimalt. Mediekontroller som volumknapp, er flyttet til hurtigtastene og aktiveres med en tastekombinasjon som involverer funksjonstasten.

Tastene har samme størrelse som på et konvensjonelt tastatur, men sitter svært tett. For meg krevde det litt tilvenning, og det sier seg selv at det ble en del flere tastefeil i starten.

Det er enkelt å koble til Delataco TB-119. På baksiden finnes både en på/av-knapp og en USB-port som brukes til å lade tastaturet. På undersiden sitter en paringsknapp. Trykker du på den, kan du koble tastaturet til telefon, nettbrett eller pc. Dermed er du klar til å bruke det trådløse tastaturet fra en avstand på opptil ti meter.

Undersiden av tastaturet er av rustfritt stål. Det er stilrent og fint, men gir også høyere vekt, noe som bryter med grunntanken om et kompakt minitastatur som er lett å ta med på tur.

Tastene er støysvake, og det gjør Deltaco TB-119 til en optimal løsning hvis du bruker tastaturet på steder hvor du helst vil slippe å forstyrre.

Deltaco Wireless Bluetooth mini keyboard finner du på prisjakt.no.

Konklusjon

TB-119 er kompakt, men også litt tungt. Et godt kjøp til tekstbehandling på farten.

Spesifikasjoner

Merke
Deltaco
Tilkobling
USB