Deltaco TB-630

Deltaco TB-630

Smart tastatur for nettbrett og mobil.

av #Tastatur #Deltaco
7.8

Hvis du bruker nettbrett eller mobil til å skrive lange meldinger, epost og annet, bør du droppe skjermtastaturet til fordel for et ordentlig tastatur. Deltaco TB-630 er et trådløst tastatur med taster i samme størrelse som på et pc-tastatur. Så snart du har aktivert Bluetooth på telefon eller nettbrett, kan du pare enheten med tastaturet og skrive langt raskere og mer effektivt enn du ville gjort på skjermen.

Du kan også bruke TB-630 med en vanlig pc med Bluetooth. Tastaturet har nemlig en Windows-tast i tillegg til blant annet Ctrl, Alt og Alt Gr, som på et vanlig pc-tastatur.

Deltaco TB-630 er slankt og har samme bredde som langsiden av et A4-ark. De fire avlange gummiføttene sørger for at tastaturet står fast og stabilt også på glatte bordflater. Tastene har bakgrunnsbelysning og er gode å skrive på. Kvalitetsmessig minner tastene om de man finner på rimelige bærbare maskiner. Tastaturet egner seg best for hjemmebruk, der du raskt og enkelt kan koble til nettbrettet når du har behov for å skrive lange tekster raskt. Batteriet i tastaturet er oppladbart og kan lades via microUSB, slik at du kan bruke en vanlig telefonlader.

Du finner Deltaco TB-630 på prisjakt.no.

Konklusjon

Deltaco TB-630 fungerer med stort sett alle nettbrett og smarttelefoner, og gjør at du skriver vesentlig raskere på disse enhetene.

Spesifikasjoner

Merke
Deltaco
Tilkobling
Bluetooth
Antall taster
78
Lys i taster
Ja
Annet
Vekt: 336 gram