MSI GK-701

MSI GK-701 Mekanisk keyboard

Den gode skrivefølelsen

av #Tastatur #MSI
9.0

II den tilsynelatende evigvoksende strømmen av pc-tilbehør fra MSI kommer det nå et mekanisk tastatur som kan tilfredsstille selv de mest kresne brukerne, og det til en pris som lett konkurrerer med tilsvarende produkter fra andre store produsenter.

Alt ved MSI GK-701 virker solid. Tastaturet har en overflate av tykk aluminium som føles særdeles robust. De mekaniske tastene er testet til å tåle over 50 millioner tastetrykk, kabelen er utstyrt med gullbelagt USB-kontakt og selv de gummibelagte føttene føles overraskende holdbare og gir fra seg et høyst tillitvekkende «klikk» når du folder dem ut.

For kjennere av mekaniske tastaturer kan vi nevne at GK-701 er utstyrt med brune Cherry-kontakter i tastene. Det er altså snakk om en svært god kvalitetskontakt for generell bruk.

Som en bonus fungerer flere av tastene også som multimedieknapper, slik at du blant annet kan justere volumet eller stoppe, ta pause eller spole i film og musikk rett fra tastaturet.

Alt i alt er dette et godt og gjennomarbeidet tastatur for deg som tilbringer mange timer daglig ved tastene. Det eneste lille ankepunktet er at tastaturet mangler håndleddsstøtte, men er du ikke vant til å bruke slikt, vil du heller ikke savne det.

Konklusjon

Et meget godt tastatur for deg som skriver mye. Konstruksjonen
er svært overbevisende.

Spesifikasjoner

Merke
MSI
Tilkobling
USB
Antall taster
105
Lys i taster
Ja, rød
Annet
Cherry MX Brown