Roccat Sova MK

For deg som foretrekker sofaen fremfor kontorstolen.

av #Tastatur #Roccat
9.0

Vi kan like godt si det som det er: Roccat Sova er et stort og tungt tastatur. Det er imidlertid en god ting – du finner nemlig snart ut at både tyngden og størrelsen er helt nødvendig.

Roccat Sova er for deg som foretrekker å spille pc-spill fra sofaen og ikke ved skrivebordet. Tastaturet er utstyrt med fire puter på undersiden, slik at du kan ha det på fanget mens du spiller. Til høyre for tastaturet er det en glatt overflate med rikelig plass til å bruke en mus, og nettopp fordi tastaturet er så stort og tungt, føles det aldri som om det er fare for at det faller i gulvet midt i et intenst actionspill.

Museplaten er overraskende god, men alt etter hvilken mus du bruker, kan det være verdt å vurdere å lime fast en musematte i passende størrelse på platen. Det kan være det som skal til for å gi den optimale brukeropplevelsen.

Tastaturet føles veldig godt å spille på, men tastene er langt fra lydløse. Det er kanskje ikke verdens største problem når lydanlegget spiller høyt, men har du behov for å drive med vanlig skrivearbeid, bør du muligens bruke et annet tastatur for ikke å drive resten av husholdningen til vanvidd med den høylytte tastingen.

Konklusjon

Roccat Sova MK har et sinnssvakt utseende, men løser oppgaven det er ment for på en overbevisende måte. Dette er for deg som ikke alltid gidder å sette deg til skrivebordet for å spille, og i så fall er det vanskelig å tenke seg en bedre løsning.

Spesifikasjoner

Merke
Roccat
Tilkobling
USB
Lys i taster
Blått
Kabelengde
4 meter