Steelseries Apex M500

Steelseries Apex M500

Solide mekaniske taster kan gjøre deg raskere på tastaturet.

av #Tastatur #SteelSeries
8.8

Steelseries har lang erfaring med å lage mus, tastaturer og annet utstyr – særlig for dataspillere. Apex M500 minner på mange måter om et klassisk IBM-tastatur med egne talltaster og tydelige klikkelyder når man trykker på tastene. Det er med andre ord konstruert for å vare lenge, og det rettferdiggjør den forholdsvis høye prisen.

Her er det ingen overflødige knapper, som man ofte finner på multimedietastaturer, men du kan godt sette opp funksjonstaster til å styre musikk og video på pc-en. Du kan også definere makroer til bestemte oppgaver i Windows, programmer og spill. For å stille inn tastetfunksjoner, trenger du imidlertid programmet Engine 3, også fra Steelseries, og det ville vært en overdrivelse å si at det er brukervennlig.

De mekaniske tastene på Apex M500 benytter Cherry MX-teknologi, som er rask, presis og langtidsholdbar. De er også tunge, men det gjør deg faktisk raskere på dette tastaturet enn du ville vært på et billig og lett tastatur.

Et klart blått lys bak tastene sørger for at tastene er synlige også i lokaler med dempet belysning. Lyset kan justeres i fire trinn eller slås helt av ved hjelp av to funksjonstaster.

Apex M500 kobles til maskinen med en USB-kabel som er festet på undersiden av tastaturet. Her finner du også et smart system for å holde orden på kabelen. Det består ganske enkelt av tre spor som passer til kabelen, som du så kan føre ut fra midten, venstre eller høyre side, slik at det er minst mulig i veien på skrivebordet.

Steelseries Apex M500 finner du blant annet via Prisjakt.

Konklusjon

Steelseries Apex M500 er tungt, solid og utstyrt med originale mekaniske Cherry MX-taster. Det gjør tastaturet til et suverent skriveredskap.

Spesifikasjoner

Merke
SteelSeries
Tilkobling
USB
Antall taster
104
Lys i taster
Ja
Kabelengde
2 meter
Annet
Mekaniske Cherry MX-taster