SAMSUNG GALAXY S7

SAMSUNG GALAXY S7

Lynraskt flaggskip med knivskarpt kamera

av #Telefon #Samsung
10.0

Galaxy S7 er det nye flaggskipet fra Samsung, og sjelden har betegnelsen toppmodell vært mer treffende.

Telefonen har en imponerende muskelmasse og ligger bare marginalt etter de beste iPhone-modellene. Alle apper og prosesser kjø¬ res uten venting. Også når jeg har mange apper åpne samtidig, leverer den raske prosessoren mer enn rikelig med krefter til at alt glir fullstendig friksjonsfritt og uten hakking. Det er en fornøyelse å kunne bla gjennom menyene og kjenne at telefonen reagerer spontant på enhver kommando.

Galaxy S7 har utvilsomt den beste mobilskjermen vi noen gang har hatt gleden av å oppleve. I tillegg til å reagere nøyaktig som den skal på berøring er også bildekvaliteten førsteklasses. Fargegjengivelsen er svært god og lysstyrken er så god at det aldri er noe problem å se hva som skjer på skjermen, selv i skarpt sollys. Det er med andre ord en fornøyelse å se film og bilder på den 5,1 tommer store skjermen.

Det er lett å ta imponerende bilder og video selv med kameraet på tolv megapiksler. Kameraet fanger opp mye lys og leverer støysvake og klare bilder også i lyssvake omgivelser. Personlig vil jeg ikke ha noe problem med å legge igjen kompaktkameraet hjemme så lenge jeg har denne telefonen i lommen.

Man skulle tro at en rask prosessor og et potent kamera ville gå ut over batteritiden, men batteriet er stort og kraftig. Jeg hadde ingen problemer med å klare mer enn 24 timer på én lading – heller ikke når jeg kjørte krevende apper med spill og filmvisning.

Galaxy S7 er en tvers igjennom fantastisk telefon med mengder av smarte funksjoner og en stilren design. Vi finner svært lite å sette fingeren på – bortsett fra at baksiden av glass er litt glatt.

Konklusjon

Markedets raskeste Androidtelefon med fine funksjoner og et svært godt kamera.

Spesifikasjoner

Merke
Samsung
Processor
Exynos 8890
Minne (RAM)
4 GB
Lagringsplass
32 GB
Skjermstørrelse
5,1 tommer
Skjermoppløsning
1440 x 2560 piksler
Operativsystem
Android 6.0
Mål
142,4 x 69,9 x 7,9 mm
Vekt
152 gram
Fingeravtrykksleser
Ja.
Kamera
12 megapiksler Ansiktskamera: 5 megapiksler
Utskiftbart microSD-kort
Ja.