Acer G1-710 er ikke redd for å vise at den først og fremst er en spillmaskin.

Acer Predator G1-710

Lynrask pc – men vanskelig å oppgradere.

av #Datamaskin #Acer
8.1

Hvis du vil spille de nyeste pc-spillene, holder det dessverre ikke med en maskin fra nederste hylle. Du trenger nemlig mengder av ram og et potent skjermkort.

Det har Acer Predator G1-710, og den høye ytelsen er kapslet inn et i et snasent kabinett som nok vil glede en spilleglad konfirmant. Det pulserende lyset på fronten er nok også noe som først og fremst faller i smak hos yngre pc-brukere.

Maskinen har en stor ekstern, dobbel strømforsyning. Det bidrar til å redusere behovet for kjøling i kabinettet. Det hjelper også at sidene på kabinettet er perforert. Fraværet av kjølevifter betyr for øvrig at Predator G1 er svært støysvak.

Løsningen med den eksterne strømforsyningen har gjort det mulig å gjøre maskinen langt mer kompakt enn normalt for en spill-pc. Det er selvfølgelig en fordel hvis det er trangt om plassen på eller under bordet, eller hvis du ofte har behov for å flytte på maskinen. Det er derimot mindre heldig hvis du skulle få lyst til å oppgradere med for eksempel et stort og kraftig skjermkort.

Heldigvis har maskinen tilstrekkelig med krefter til at det er de færreste som føler behov for å oppgradere noe som helst.

Hvis du er blant dem som foretrekker å ha maskinen stående på bordet, vil du vite å sette pris på de mange tilkoblingene på fronten, som gjør det lettere å koble til ekstra utstyr.

Det medfølgende tastaturet er av høyere kvalitet enn vi er vant til med inkludert utstyr. Det har tydelige, bakgrunnsbelyste taster og er behagelig å skrive på. Musen er mer ordinær, men virker som den skal.

Med maskinen følger også en liten koffert med plass til pc og tilbehør. Det er en praktisk og god løsning.

 

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

 

+ Rask pc

+ Stillegående

+ Mange tilkoblinger på fronten

– Vanskelig å oppgradere

Konklusjon

Den stasjonære Acer-maskinen er svært kompakt. Det gjør den vanskelig å oppgradere, men det bør heller ikke være nødvendig med det første.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Type
Stasjonær
Prosessor
Intel Core i5-7400
Skjermkort
Nvidia GeForce GTX 1060
Minne (RAM)
16 gigabyte
Lagringsplass
512 gigabyte SSD
USB-porter
5 x USB 3.0, 1 x USB C 3.1
Nettverk
802.11ac og kabelnettverk
Mål
41,8 x 11 x 34,8 cm
Operativsystem
Windows 10 Home
Benchmark (høyest er best)
3963.0