Acer Spin 7

En fornuftig bærbar pc, uten store overraskelser.

av #Datamaskin #Acer
8.4

Det er mange om beinet på markedet for bærbare datamaskiner, og det kan være vanskelig å skille seg ut. Det gjør da heller ikke Acer Spin 7 i nevneverdig grad. Acer satser nemlig på det trygge og velkjente og leverer en bærbar pc som kan det en bærbar pc bør kunne – verken mer eller mindre. Bildekvaliteten er god, tastaturet er behagelig å skrive på, og selv om den er litt vel følsom for fete fingermerker, er Spin 7 en slank og pen bærbar pc som tar lite plass i vesken.

Glimrende som nettbrett
Skjermen kan klappes helt bakover slik at maskinen kan brukes som nettbrett, og det fungerer helt etter oppskriften. Den fysiske størrelsen gjør likevel at den blir et temmelig digert nettbrett å sitte med i fanget over lengre tid om gangen, men det er behagelig når man skal sjekke dagens nyhter til morgenkaffen.

Spin 7 byr ikke på skremmende mye motorkraft, så det er viktig å ikke ha for høye forventninger, slik at du ikke blir skuffet. Skal den brukes til jobb og surfing på nettet, fungerer den glimrende. Hvis du derimot stiller høyere krav, så finnes det kraftigere maskiner i den samme prisklassen.

Batteriet holder dessverre ikke særlig lenge før det må lades. Selv om Acer lover opptil åtte timers batteritid, kan du ifølge våre tester ikke regne med mer enn 3–4 timers skrivearbeid og nettsurfing. Batteritiden blir enda kortere hvis du bruker ma­skinen til video eller spill.

Laveste pris på Acer Spin 7 finner du her.

+Godt nettbrett
+Fin bildekvalitet
+Nydelig, slank utførelse
-Batteritiden

Konklusjon

Acer Spin 7 er en pen og funksjonell bærbar pc, men vi savner bedre batteritid og litt mer motorkraft til prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Prosessor
Intel Core i7 (7. Gen) 7Y75 / 1.3 GHz (3.6 GHz) / 4 MB Cache
Skjermkort
Intel HD Graphics 615
Minne (RAM)
8 GB LPDDR3
Lagringsplass
256 GB SSD
Skjermstørrelse
14", LED, berøringsskjerm
Skjermoppløsning
1920 x 1080 / Full HD
Mål
32.46 cm x 22.96 cm x 1.1 cm
Vekt
1,2 kg
Berøringsskjerm
Ja
Operativsystem
Win 10 Home 64-bit
Benchmark (høyest er best)
2355,9 i Passmark