Acer Swift 3

En solid bærbar til en god pris

av #Datamaskin #Acer
7.9

Når jeg får et produkt til anmeldelse, unngår jeg i første omgang å lese om produktet eller undersøke prisen, men fokuserer heller på opplevelsen av produktet.

De første par timene i selskap med Acer Swift 3 er slett ikke ille, men heller ikke noe utover det man kan forvente. Chassiset i børstet metall og en vekt på halvannen kilo gjør at den minner om en litt lubben MacBook Air fra Apple.

Det svarte tastaturet er av den stadig vanligere æø/öä-typen, som kan selges i alle de nordiske landene uten å måtte byttes ut. Hvis du øker lysstyrken i skjermen til maks, får du en time og ni minutters intens arbeidstid på maskinen før den slukner. Dessverre er det også nødvendig å øke lysstyrken hvis man skal unngå plagsomt gjenskinn i vanlig dagslys, og selv da kan det være nødvendig å justere skjerm og maskin for å finne en vinkel der gjenskinn reduseres til et minimum.

Acer Swift 3 leverer det den skal: Høyttalerne spiller godt, om ikke imponerende, dels på grunn av plasseringen i underkant av maskinen, men lyd og lignende funksjoner er lette å styre direkte fra tastaturet, og pekeplaten fungerer utmerket.

Etter et par timers testing er det på tide å sjekke hva maskinen koster, og da blir man straks mildere stemt. Prisen er nemlig rimelig i forhold til ytelsen.

Mye pc for pengene

Med Acer Swift 3 får du en solid, men lett bærbar maskin med få irritasjonsmomenter og ingen større feil for en pris i mellomklassen – og det for versjonen med 512 GB SSD-disk. Maskinen leverer kort sagt varene, men uten å være spesielt imponerende.

+ Lett, men solid
+ God pris
– Litt mørk skjerm
– Kort batterilevetid ved maksimal lysstyrke

Pris og forhandler: her

Konklusjon

Acer Swift 3 er en god maskin til prisen. Den er lett, rimelig rask og ganske solid. Lysstyrken på skjermen og den korte batteritiden trekker ned, men det er vanskelig å være altfor kritisk.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Prosessor
Intel Core i5
Skjermkort
Intel HD Graphics 520
Minne (RAM)
8 GB
Lagringsplass
512 GB SSD
Skjermstørrelse
14"
Skjermoppløsning
1080p
USB-porter
USB 2.0, USB 3.0, USB-C
Tilkoblinger
HDMI
Nettverk
802.11ac
Mål
34x23,5x1,8
Vekt
1,5 kg
Batteritid
Opptil ti timer
Berøringsskjerm
Nei
Operativsystem
Windows 10
Benchmark (høyest er best)
2223.1