Verdens slankeste bærbare pc heter Acer Swift 7

Acer Swift 7

Verdens slankeste bærbare pc.

av #Datamaskin #Acer
8.1

Den er en fryd for øyet. Gyllent metall og matt svart plast er de dominerende overflatene på verdens slankeste bærbare pc. Maskinen er løvtynn og oser av eksklusivitet.

Swift 7 er riktignok bare en centimeter tykk, men den 13,3 tommer store maskinen er på ingen måte skrøpelig. Det slanke chassiset virker tvert imot svært robust, ubøyelig og solid skrudd sammen.

Det er bare noen få millimeter fra bordkanten til tastaturet, og det gir en fantastisk arbeidsstilling med god støtte for hender og underarmer. Jeg kunne jobbe nesten sammenhengende i alle de ni timene det var strøm til på batteriet.

Levende bilde med gjenskinn
Med en så lett og tynn design ville det vært fristende å tro at verken ytelse eller skjermkvalitet er helt på topp, men vi er likevel ganske imponert.

Skjermoppløsningen er Full HD, og selv om det ikke er voldsomt for en pc i denne prisklassen, er skjermbildet svært overbevisende. Film og stillbilder vises skarpt og klart med klare farger og god kontrast. Derfor er det et skår i gleden at skjermen gir en hel del gjenskinn fra omgivelsene, selv ved ganske moderat belysning.

Ytelsen er mer enn tilstrekkelig til alle hverdagsoppgaver. 8 GB minne og en SSD på 256 GB samarbeider fint, og alle kontoroppgaver går raskt og friksjonsfritt. Ved spill eller videoredigering blir likevel i5-prosessoren litt kortpustet.

Swift 7 er en ganske dyr maskin som er fantastisk mobil og fin, men prosessorkraften er ikke helt på høyden, og du må være innstilt på å klare deg med bare to USB-porter.

 

Finn en forhandler:

www.acer.no

 

+ Løvtynn design
+ God ytelse
+ Støysvak

– Bare to USB-porter

Konklusjon

Dyr og lekker bærbar med eksklusiv design, men ytelsen er ikke helt på topp.

Spesifikasjoner

Merke
Acer
Type
Bærbar
Prosessor
Intel Core i5-7Y54 1.2 GHz
Skjermkort
Intel HD Graphics 615
Minne (RAM)
8 GB
Lagringsplass
256 GB SSD
Skjermstørrelse
13,3 tommer
Skjermoppløsning
1920 x 1080
USB-porter
128 MB Intel HD Graphics 615
Tilkoblinger
3,5 mm, 2 x USB C
Nettverk
Bluetooth 4.0, 802.11a/b/g/n/ac
Mål
32,46 x 22,96 x 0,998 cm
Vekt
1,12 kg
Batteritid
9 timer
Berøringsskjerm
Nei
Operativsystem
Windows 10 Home 64 Bit
Annet
Integrert nettkamera
Benchmark (høyest er best)
1910,6