ASUS ROG GR8 II

Kraftig og allsidig pc på størrelse med en spillkonsoll.

av #Datamaskin #ASUS
9.0

Kraftig prosessor, et potent skjermkort og rikelig med ram er oppskriften på en pc som takler de fleste oppgaver – og det gjør Asus ROG GR8 II.

Kabinettet er på størrelse med en dvd-spiller og kan ligge flatt eller stå oppreist. Det lave støynivået og den beskjedne størrelsen gjør at maskinen egner seg godt til for eksempel et lite hjemmekontor.

Harddisken er en SSD på 256GB. Det er ikke veldig mye å boltre seg på når man først begynner å installere spill og programmer, og vi hadde gjerne sett at det var litt mer plass til rådighet. Det er imidlertid lett å ordne med en rask ekstern harddisk, så problemet er ikke akutt.

På papiret har maskinen rikelig med kraft, men det er verdt å merke seg at det ligger visse begrensninger i skjermkortet. Et 1060 GTX burde ikke ha større problemer med å kjøre nyere spill uten hakking, men det gikk likevel ikke smertefritt å øke oppløsningen på grafikken i spillene jeg testet. I den nyeste versjonen av Hitman var det enkelte justeringer som var låst – uten noen forklaring på hvorfor. Vi prøvde det samme spillet på en annen stasjonær pc med lignende skjermkort, uten å oppleve det samme. Bortsett fra den innvendinger er dette en svært god maskin som ikke koster all verden. Den fine designen og den beskjedne størrelsen er også noe som klart trekker opp.

 

Laveste pris finner du her:

www.prisjakt.no

+Super design, fin størrelse
+Støysvak
+Høy ytelse
-Skjermkortet oppførte seg litt pussig

Konklusjon

Der er masser af gods i ROG GR8 II på trods af den beskedne størrelse. Et godt køb.

Spesifikasjoner

Merke
ASUS
Type
Stasjonær
Prosessor
1 x Intel Core i7 (7. Gen) 7700 / 3.6 GHz (4.2 GHz) (firekjerners)
Skjermkort
NVIDIA GeForce GTX 1060 m. 3 GB GDDR5 SDRAM
Minne (RAM)
16 GB DDR4 SDRAM
Lagringsplass
256 GB SSD
Nettverk
GigE, 802.11b, 802.11a, 802.11g, 802.11n, Bluetooth 4.0, 802.11ac
Mål
8.8 cm x 28.13 cm x 29.9 cm
Vekt
4 kg
Operativsystem
Windows 10
Benchmark (høyest er best)
5335,5 i Passmark