Dell Latitude 7370

Dell Latitude 7370

Kompakt ultrabook fra Dell med mange gode egenskaper, men også en høy pris.

av #Datamaskin #Dell
8.1

Den kompakte Dell Latitude 7370 fås med karbonfiberkabinett og er et bevis på at en bærbar pc for seriøs bruk ikke nødvendigvis må være kjedelig.

Som med de fleste produkter fra Dell, kan du i velge selv hvordan maskinen skal settes sammen. Testmodellen har Windows 10, en SSD på 256 GB, 8 GB minne og en Intel Core m5-prosessor. Det betyr høy ytelse, men uten å være på høyde med de aller kraftigste i samme prisklasse.

Skjermen på 13,3 tommer har ingen berøringsfunk­­s­jon, og oppløsningen er Full HD. Rammen er smal og skjermoverflaten matt, noe som demper reflekser fra lyskilder i omgivelsene.

Nettkameraet er plassert nederst til venstre i rammen. Det betyr at eventuelle samtalepartnere ser rett inn i neseborene dine, og det er selvfølgelig ikke den mest flatterende kamera­vinkelen. Latitude 7370 er en fornøyelse å jobbe med, ikke minst fordi responsen fra de bakbelyste tastene ligger langt over gjennomsnittet for tastaturer på bærbare maskiner. Maskinen har to av de nye USB Type-C-portene. Foreløpig er det få enheter som støtter denne standarden, men den brer seg raskt, og det bidrar til å fremtidssikre maskinen.

Derimot er det et annet spørsmål om denne prioriteringen passer til utstyret du allerede har. Maskinen har nemlig bare én vanlig USB-port.

Dell Latitude 7370 kjøper du direkte fra hjemmesiden til Dell.

Konklusjon

Dell Latitude 7370 er en kompakt og velkonstruert pc med de nyeste teknologier og standarder. Ytelsen rettferdiggjør likevel ikke helt den høye prisen.

Spesifikasjoner

Merke
Dell
Type
Bærbar pc
Prosessor
Intel Core m5-6Y57 1,1GHz
Skjermkort
Intel HD Graphics 515
Minne (RAM)
8 GB
Lagringsplass
256 GB SSD
Skjermstørrelse
13,3 tommer
Skjermoppløsning
1920 x 1080 piksler
USB-porter
1 x USB 3.0, 2 x USB Type-C
Tilkoblinger
Hodetelefon, HDMI
Nettverk
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth
Mål
30,5 x 21,1 x 1,5 cm
Vekt
1,2 kg
Berøringsskjerm
Nei
Operativsystem
Windows 10
Annet
MicroSD-kortleser
Benchmark (høyest er best)
3786 (CPU benchmark)