HP Elite Slice

En diskré kontor-pc med lekker design.

av #Datamaskin #Hewlett Packard (HP)
8.6

Elite Slice er en ny mini-pc fra HP som er designet for å være så diskré som mulig. Den tar minimalt med plass, er nesten lydløs og gjør i det hele tatt ikke mye vesen av seg.

Til tross for de beskjedne målene er den likevel utstyrt med alt man kan ønske seg av tilkoblingsmuligheter. Det vil si hodetelefonkontakt, USB C-kontakt, HDMI-utgang og nettverks­port. Maskinen støtter trådløst nettverk, og prikken over i-en er et sett med trådløs mus og tastatur, slik at ikke inntrykket blir ødelagt av kabler på kryss og tvers av skrivebordet.

Elite Slice støtter utvidelsesmoduler som høyttalere, ekstra harddiskplass og dvd-stasjon. Modulene klikkes fast på undersiden av maskinen, nærmest som legoklosser. De gjør maskinen litt høyere, men uten å ødelegge det visuelle inntrykket. Det er slett ikke så dumt. De enkelte modulene koster mellom 900 og 1200 kroner. Det imidlertid lite plass i kabinettet, og det er ingen grunn til å forvente ytelser utover det man får fra en god kontor-pc.

Maskinvaren består av en Intel Core i5-6500T-prosessor, integrert Intel HD Graphics 530 skjermkort, 8 GB ram og en SSD på 256 GB, og det er et oppsett som gjør at HP Elite Slice fungerer raskt og stabilt. Man kunne kanskje forventet både raskere prosessor og kraftigere skjermkort når maskinen koster rundt 11 000 kroner, men den finnes også med i7-prosessor til omtrent den samme prisen hvis du følger med litt på nettet. Likevel er det ingen tvil om at man betaler ekstra for designen.
 

 

Les mer her:
www.hp.com

 

+Lekker design
+Lite plasskrevende
+Lydløs
-Dyr

Konklusjon

En dyr, men stilig arbeids-pc som er svært diskré på skrivebordet.

Spesifikasjoner

Merke
Hewlett Packard (HP)
Type
Stasjonær
Prosessor
Intel Core i5-6500T 4x 2,5 GHz
Skjermkort
Intel HD Graphics 530
Minne (RAM)
8 GB RAM
Lagringsplass
256 GB SSD
USB-porter
2 x USB 3.1 Type C, 2 x USB 3.1 Type A
Tilkoblinger
Displayport, HDMI
Mål
16,5 x 3,5 x 16,5 cm (uten moduler)
Vekt
1,1 kg
Operativsystem
Windows 10
Benchmark (høyest er best)
2778,4 i Passmark-test