Skjermen kan legges helt bakover, slik at maskinen kan brukes som nettbrett.

Lenovo Yoga 710

Rask prosessor og rikelig med ram.

av Morten Skeldal Østergaard #Datamaskin #Lenovo
7.9

Med en Intel i7-prosessor og 8 gigabyte rask DDR4-ram får du virkelig høy ytelse for pengene hvis du velger Lenovos Yoga 710. Den er raskere enn andre bærbare i samme prisklasse, og den hadde vært en virkelig suveren maskin hvis det ikke var for et par skjønnhetsfeil.

Våre ytelsesmålinger viser at Lenovo-maskinen klarer seg svært godt i stresstesten av prosessor, 2D-grafikk og minne. Spesifikasjonene for Yoga 710 gir virkelig valuta for pengene.

Derimot har produsenten spart på noen av de mekaniske komponentene: Tastaturet svikter litt når man skriver – og særlig når man bruker tastene i midten. Det er irriterende hvis man skriver i lang tid av gangen. Tastene har bakgrunnsbelysning, men lyset lekker fra underkant av tastene, slik at det oppstår en sjenerende lysstripe under hver tasterad.

På siden er det en Micro HDMI-port, slik at maskinen kan kobles til en tv. Det hadde vært fint med en HDMI-port i full størrelse slik at man kunne brukt en vanlig HDMI-kabel som de fleste allerede har til tv-en. Når vi først snakker om porter, savner vi også en USB Type-C-port. Det er en standard som brer seg raskt, og det kommer hele tiden nytt utstyr som benytter denne i stedet for den tradisjonelle USB-porten.

Skjermen gir et flott bilde med høy kontrast, og den er berøringsfølsom, slik at du kan styre maskinen med fingrene. Den funksjonen kommer mest til sin rett når du legger skjermen bakover, og den kan roteres 360 grader, slik at man kan bruke maskinen som et litt lubbent nettbrett. Det er en smart løsning. Maskinen registrerer selv hvordan skjermen brukes og sørger for at bildet følger med, slik at det ikke står opp ned.

Forhandler og pris:

www.prisjakt.no

+ Rask prosessor
+ Kan brukes som nettbrett

– Tastaturet gir etter

Konklusjon

Lenovo Yoga 710 er en svært rask pc som kan brukes som nettbrett hvis man vipper skjermen bakover.

Spesifikasjoner

Merke
Lenovo